PENYELENGGARAAN FASILITI BANGUNAN KEDIAMAN BERSTRATA KAJIAN KES: KONDOMINIUM BLOK C, KRISTAL HEIGHT SRI GOMBAK, SELANGOR

MOHD NAZRI BIN AZIZUDDIN, NUR HAKIMAH (2017) PENYELENGGARAAN FASILITI BANGUNAN KEDIAMAN BERSTRATA KAJIAN KES: KONDOMINIUM BLOK C, KRISTAL HEIGHT SRI GOMBAK, SELANGOR. Bachelor Degree thesis, UNIVERSITI TUN HUSSEIN ONN MALAYSIA (UTHM).

[img]
Preview
Text
NUR HAKIMAH BINTI MOHD NAZRI AP140214 (24 MUKA SURAT).pdf

Download (373kB) | Preview

Abstract

Penyelenggaraan fasiliti bangunan kediaman berstrata sering dibualkan permasalahan yang berlaku di kalangan penduduk terutama isu fasiliti yang disediakan, telah diabaikan proses penyelenggaraan fasiliti tersebut Oleh itu, objektif kajian ini adalah untuk mengenal pasti tahap kepuasan penduduk terhadap perlaksanaan penyelenggaraan fasiliti di bangunan kediaman berstrata dan mengkaji cabaran yang dihadapi oleh badan pengurusan dalam menguruskan penyelenggaraan fasiliti bangunan kediaman berstrata. Kondominium Blok C Kristal Height, Sri Gombak telah dipilih sebagai bangunan.kediaman kajian kes metodologi yang digunakan adalah kaedah kuantitatif dan kualitatif iaitu melalui edaran borang soal selidik untuk penduduk kediaman berstrata dan sesi temu bual bersama wakil badan pengurusan Kondominium Blok C Kristal Height, Sri Gombak.. Hasil kajian ini telah mengenalpasti tahap kepuasan penduduk terhadap penyelenggaraan fasiliti dan cabaran yang dihadapi oleh badan pengurusan dalam menguruskan penyelenggaraan fasiliti bangunan kediaman berstrata. Dapatan daripada kajian ini dapat membantu pihak pengurusan menambahbaikkan pengurusan penyelenggaraan fasiliti bangunan kediaman berstrata.

Item Type: Thesis (Bachelor Degree)
Uncontrolled Keywords: kediaman berstrata, pihak pengurusan, penyelenggaraan fasiliti
Subjects: H Social Sciences > H Social Sciences (General)
Divisions: Faculty of Technology Management and Business > Department of Real Estate Management
Depositing User: PSM Coordinator BPD
Date Deposited: 14 Feb 2018 14:45
Last Modified: 14 Feb 2018 14:45
URI: http://ethesis.uthm.edu.my/id/eprint/494

Actions (login required)

View Item View Item